SmartDrive MX2+

SmartDrive MX2+, de ondersteuning voor langere afstanden, hellingen en moeilijke wegen

De SmartDrive MX2+ is een revolutionair aandrijfsysteem voor uw handbewogen rolstoel. De ideale hulpmotor! Door aan te zetten op uw hoepels brengt u de SmartDrive in werking. Het werkt net als een cruise control, het houdt de snelheid aan van uw aanzet. Remmen of stoppen gaat door middel van een tikkende beweging van de bluetooth polsband tegen bijvoorbeeld de hoepel.Door zijn sterkte motor is het de perfecte oplossing voor het nemen van hellingen, het rijden van langere afstanden of moeilijk begaanbare wegen en ondergronden.

De Smart Drive is binnen enkele tellen bevestigd op uw rolstoel en door zijn lichte gewicht (6,1 kg) en grote actieradius (ca. 19,8 km) is de SmartDrive zeer vriendelijk in gebruik.
Daarbij heeft u bij de SmartDrive geen zware aankoppelstukken aan uw rolstoel waardoor ook zonder de SmartDrive uw rolstoel geheel in originele staat blijft.
De SmartDrive is geschikt voor zowel vastframe als vouwframe rolstoelen.

Combinatie Crazy Horse / Smartdrive

Na enig door TNS uitgevoerd marktonderzoek is gebleken dat het gebruik van de SmartDrive in de nieuwste versie bij lange afstanden nog meer relaxt is wanneer je gebruik maakt van de combinatie SmartDrive en Crazy Horse.

Middels het stuur op de Crazy Horse kun je de combinatie namelijk afremmen en sturen zodat daarbij het gebruik van de hoepels overbodig is.

Beoordeel het gebruikersgemak van de SmartDrive gecombineerd met de Crazy Horse in het filmpje.

Smartdrive op YouTube: