My Skate

Lifestyle elektrische aandrijving voor handbewogen rolstoelenInzet van de My Skate is een vergroting van de aktieradius over grote afstanden met uw handbewogen rolstoel. Hierbij worden uw polsen en schouders ontlast.
Met zijn lage gewicht en compacte uitvoering is het tevens een ideaal hulpmiddel om eenvoudig mee te nemen in auto, bus, trein of vliegtuig. Aankoppelen van de voorziening is licht bedienbaar en duurt slechts enkele seconden.


De My Skate is bedoeld voor zowel binnen als buitengebruik. Hij is enorm sterk en het 165 mm. Aandrijfwiel is geschikt voor effen en oneffen harde ondergrond, zowel als gravel of bospaden. Hellingen tot 18 graden geven dan ook geen probleem. Een topsnelheid tot 15 km/u maakt hem uitermate geschikt voor de actieve rolstoelgebruiker.

Heeft u nog vragen over de My Skate of wilt u een proefrit maken? Neem dan contact op met ons team van specialisten. Wij staan u graag te woord of komen vrijblijvend bij u aan huis voor een demonstratie.

BEWEEG MET DE MUIS OVER ONDERSTAANDE FOTO VOOR EEN 360 GRADEN BEELD


Aankoppelprocedure

1. Steek de adapterbeugel voorop vast1. Steek de adapterbeugel voorop vast2. Bevestig met draaipen rechts en links2. Bevestig met draaipen rechts en links3. Maak de aandrijving vast kogelzitting3. Maak de aandrijving vast kogelzitting4. Druk het stuur vanuit het midden vooruit / naar boven4. Druk het stuur vanuit het midden vooruit / naar boven5. Druk zelfstandig vast... .en off we go5. Druk zelfstandig vast... .en off we go


Het gemakkelijke gebruik van de "My Skate" wordt in onderstaande filmpjes getoond