Crazy Horse

De Crazy Horse is een afneembaar voorzetwiel wat er voor zorgt dat de voorwielen van uw rolstoel 4 a 5 cm. van de vloer komen en dus de wielbasis van uw rolstoel verlengt. hierdoor rijd u vele malen lichter en zijn obstakels zoals stoepranden, bospaden, gras etc. veel gemakkelijker te overwinnen.

Het grote voorwiel zorgt er voor dat er extreem grote obstakels eenvoudig genomen kunnen worden en de combinatie een enorme stabiliteit geeft tijdens bijvoorbeeld het off road rijden.
Het afrijden van hellingen, viaducten of duinen is met de Crazy Horse een peuleschil. het brede stuur geeft heel veel vertrouwen en de schijfrem zorgt er voor dat er niet op de hoepels afgeremd hoeft te worden
De Crazy Horse is eenvoudig zonder aankoppelstukken aan uw rolstoel aan te koppelen. Het systeem is geheel instelbaar voor vele modellen en maten rolstoelen. optioneel kan de bevestiging custom aangepast worden.

Het frame is leverbaar in zwart of zilver.

de Crazy horse word std. geleverd met standaard, schijfrem, bel en stuurdemper.

Kom vrijblijvend bij TNS aan de showroom om te zien welk voorzetwiel voor u en uw rolstoel het meest geschikt is.

TNS is niet aansprakelijk voor schade aan uw rolstoel door het gebruik van de Crazy Horse

Combinatie Crazy Horse / Smartdrive

Zoals u weet is TNS revalidatie service leverancier van de Smart Drive. Na enig door TNS uitgevoerd marktonderzoek is gebleken dat het gebruik van de Smart Drive in de nieuwste versie bij lange afstanden nog meer relaxt is wanneer je gebruik maakt van de combinatie Smart Drive en Crazy Horse.

Middels het stuur op de Crazy Horse kun je de combinatie namelijk afremmen en sturen zodat daarbij het gebruik van de hoepels overbodig is.

Beoordeel het gebruikersgemak van de SmartDrive gecombineerd met de Crazy Horse in het filmpje.